DAEMONS OF NURGLE: SLOPPITY BILEPIPER

83-44
Tillfälligt slut
Games Workshop
269,00 kr
258,00 kr Spara 4%
Inkl. moms
Kvantitet
Beställningsvara

Medan skämten och sångerna från Plaguebearers infekterade av Chortling Murrain inte hittar något köp bland de dystra Plaguebearers, tycker Nurgles andra demoner att Sloppity Bilepipers upptåg är roliga. Tyvärr för deras fiender är denna sjukdom otroligt smittsam och kan få dödliga att skratta tills deras sidor bokstavligen splittras. Trots att deras roller roar Nurgles krigsband när de marscherar till kriget, är Sloppity Bilepiper resignerad till ett dystert öde och omformas så småningom till en uppsättning pestilenta gutpipes för nästa offer för Chortling Murrain att ta upp.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en Sloppity Bilepiper. Förvånansvärt smidig och glad är han poserad på ett något kaperiskt sätt och håller sin marotter högt och magrören i armkroken. Marottern är ett märkligt vapen, i huvudsak en stor pinne med ett pestbärarhuvud fast på änden, klädd i en gycklarmössa med spetsiga rökelsekar i slutet av var och en av de tre flikarna. Gutpipes är en helt annan sak - en stor, diverse orgel med ett gäng skraltiga ventiler och pipor fastklämda i den, sammanbundna med trasor och läderbitar. Bilepiper själv har glada klockor knutna till anklarna och handlederna, en ikonprydd huva och en splittring i hans kruka mage genom vilken hans tarmar dinglar uppsluppen. En Nurgling ingår, som kan placeras vid Bilepiperns fötter och dansar glatt med till väsande och stönande ljud som kommer från slutmusklerna på hans tarmrör.

Sloppity Bilepiper kommer som 9 komponenter och levereras med en Citadel 32 mm rund bas. Denna modell kan läggas till Warhammer Age of Sigmar och Warhammer 40 000 arméer.

83-44

Datablad

40K Factions
Chaos daemons
AoS Factions
Maggotkin of Nurgle
Keywords
Chaos
Character
Deep Strike