ULTRAVIOLET RESIN 17ML

2019
Tillfälligt slut
Green Stuff World
59,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Beställningsvara

GSW erbjuder ett helt nytt alternativ för konstnärer och modellerare som vill skapa vatteneffekter med detta ultravioletta harts.

En enstegsgel med kristallgenomskinlighet, pressa denna produkt direkt från flaskan på din diorama eller miniatyrbas för att skapa vackra kopior av havet, floder, sjöar, dammar eller pölar. Det har en mängd fördelar jämfört med andra traditionella sätt att skapa vatteneffekter:


Ultrasnabbt torkande gel. Denna produkt kan kombineras med en UV Torch  för att torka på 2-4 minuter. En solig dag har gelen en torktid på 5-10 minuter. En molnig dag, 20-40 minuter.

Kan färgas. 

Krymper inte. UV-hartsen krymper inte som andra vattenreplikerande material. Mängden harts som används är den mängd harts som du får när det är helt torkat.

Flerskiktsvänlig. Om du vill skapa effekten av att sänka något i vatten, kan flera lager placeras ovanpå varandra utan att lämna lagermärken.

Kan skäras, poleras och bearbetas enkelt. Hartset är lätt att manipulera och kan formas och snidas hur du vill!

Låg lukt och toxicitet jämfört med mer traditionella metoder.

Innehåller: 17ml

 

* När hartset är i sitt icke-fasta tillstånd kan du använda en värmepistol eller en kökständare för att värma hartset och tvinga ut eventuella luftbubblor som kan ha fastnat i det.

* Tänk på att hartset kommer att förbli i sitt geltillstånd på obestämd tid tills en källa av naturligt ljus eller ultraviolett ljus kommer i kontakt med det.

* Utsätt inte insidan av flaskan för naturligt ljus, annars kan gelén starta en reaktion och kristallisera.

 

UV-hartsvarningar

 

– Miljöförhållanden kan påverka materialets egenskaper

- Användning på en torr, ventilerad plats och vid en temperatur mellan 18 °C och 25 °C rekommenderas. Extrem kyla och värme kan skada materialet.

- Användning under otillräckliga förhållanden, otillräcklig exponering för UV-ljus eller otillräcklig UV-ljuseffekt kan resultera i att ytan känns klibbig efter härdning. I detta fall rekommenderar vi att applicera mer UV-ljus eller glanslack.

- Vi rekommenderar att du konsumerar produkten inom 10 månader. Produktens hållbarhet kan minska efter öppning beroende på konserveringstillstånd, exponering för UV-ljus och låga temperaturer.

Green Stuff World
2019

Datablad

Skulptering
Resin