AIRBRUSH CLEANING POT

1640
Tillfälligt slut
Green Stuff World
189,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Beställningsvara

En airbrush-rengöringsbehållare är en anordning som används för att rengöra airbrushen under och efter användning. Det är en behållare som är speciellt utformad för att samla upp och kassera överflödig färg, airbrush-rengörare och andra rester som genereras under airbrush-processen.

Rengöringskärlet består av en huvudbehållare med ett filter i botten, som fångar upp och separerar all färg eller annat skräp som förhindrar föroreningar, akrylfärger eller lösningsmedel från att återcirkuleras till luften när den används. Behållaren har även en inbyggd airbrush-hållare, som ger en bekväm och säker plats för att hålla verktyget under rengöringen.

För att använda den, placera bara airbrushen i hållaren och spraya in genom hålet. Överflödig färg och andra vätskor kommer att strömma genom filtret till botten av behållaren och lämnar bara ren vätska kvar. Användaren kan sedan upprepa denna process tills den är helt ren.

Det är ett viktigt airbrush-verktyg för alla målare, eftersom det hjälper till att hålla dina målarverktyg redo och fungera korrekt. Regelbunden tvätt är viktig för att säkerställa att den fungerar smidigt och för att förhindra igensättning eller andra problem som kan påverka kvaliteten på den färdiga produkten.

Perfekt för små, slutna arbetsytor med minimal ventilation.

Specifikationer:

1. Burkstorlek: 7x9 cm (H x Dia) (2,76 x 3,54 tum)

2. Färg: Svart, Grå

3. Vikt: 14,6 oz / 414 g

Förpackningen innehåller:

1 x glasburk

1 x Airbrushhållare

1 x Krukstabilisator

3 x filter

Green Stuff World
1640

Datablad

Airbrush
Tillbehör