LIQUID FROST

2117
Tillfälligt slut
Green Stuff World
59,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Beställningsvara

Denna saltlösning skapar en vitaktig kristallin struktur som simulerar effekten av frost. På grund av dess naturliga sammansättning kan vissa yttre faktorer såsom luftfuktighet, temperatur och yta eller struktur där den appliceras påverka frostbildningen.

Den kan imitera frosten på träd, buskar, blommor, kristaller och till och med imitera andra kristallina formationer.

 

Applicera flera lager och låt torka i 4 till 24 timmar. Efterföljande applikationer kan återaktivera kristalliseringsprocessen och få dem att växa. Kan vid behov rengöras med vatten.

Effekterna kan variera beroende på om den appliceras med pensel eller airbrush. Vid airbrushing rekommenderas att inte applicera för tunna lager eftersom det inte bildas kristaller. Det kan spädas ut med vatten men kristallerna som bildas skulle vara svagare.

 

Innehåller 17ml.

 

Varning

- Användning av andra produkter över den härdade frosten, såsom färg, lack eller lack kan påverka kristallerna. När de väl har kristalliserats, om de fuktats, kan de smälta eller helt enkelt försvaga kristallerna. Beroende på vilken produkt som används kan de kristallisera igen.

- Porösa material som naturligt trä, MDF-trä, kork, kartong etc kan absorbera produktens medium, vilket eliminerar effekten av den flytande frosten. Dessa material måste förseglas innan den flytande frosten appliceras.

- När det gäller att erhålla kristaller, om du vill öka deras hårdhet, kan du använda cyanoakrylatlim (instant lim) i flytande format och applicera det genom kapilläritet. Genom att göra detta kan vissa kristaller förlora en del detaljer om de inte är välformade eller fästa. Användning av för mycket lim kan frigöra cyanoakrylatångor.

– Om du vill färga kristallerna bör det alltid göras genom kapilläritet, och det rekommenderas att fixa dem innan du påverkar deras struktur så lite som möjligt.

Green Stuff World
2117