DECAL FIXER

1752
Tillfälligt slut
Green Stuff World
39,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Beställningsvara

GSW Decal Fixer hjälper till att applicera dekaler på ytor av modeller, miniatyrer och diorama. GSW Decal Fixer förbereder ytan med speciella medel som mjukar upp lösningsmedlen i moderna färger, vilket gör dekalerna mer motståndskraftiga och limmet starkare. Dessutom gör dekalfixeraren dekalen mer flexibel och ökar vidhäftningen, vilket förhindrar silvereffekten.

Innehåll: 1x 17ml flaska

INSTRUKTIONER

1.- Innan du applicerar en dekal på din modell, applicera lite GSW Decal Fixer på ytan av modellen där du planerar att sätta din dekal. GSW Decal Fixer skyddar lacken under och jämnar ut ytan och hjälper därmed till att förhindra försilvring. Använd en pensel för att försiktigt trycka dekalen från arket och på modellen. Om det är svårt att flytta runt dekalen, tillsätt lite mer GSW Decal Fixer eller vatten hjälper dekalen att flyta på ytan tills den är korrekt placerad.

2.- Om ytan där du vill applicera den platta dekalen är böjd, som en axelkudde, kan din dekal bli skrynklig. För att undvika detta, när din dekal är på plats, applicera GSW Decal Softener. Låt mjukmedlet reagera och det hjälper till att ta bort rynkor, eftersom det anpassar sig till den böjda ytan under. Upprepa detta steg 2-3 gånger tills rynkor är borta.

Ta bort eventuellt överskott med en bomullstuss för att ta bort vätskan som fastnat mellan dekalen och ytan. Rulla pinnen över dekalen så att den inte lyfter från ytan. Du kan också använda en pappershandduk för att trycka ner dekalen i en rullande rörelse för att ta bort överflödigt vätskor. Genom att använda GSW Decal Softener behövs inte avlastningssnitten för att ta bort rynkor i din dekal.

3.- Applicera slutligen GSW Decal Fixer igen på dekalen och ytan på modellen där vi har arbetat med att förena ytan. Belägg den som vanligt med matt eller blank lack om du anser det nödvändigt att ta bort eller lägga till en blank finish.

Green Stuff World
1752