BRUSH CLEANER AND PRESERVER

2327
Tillfälligt slut
Green Stuff World
45,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Beställningsvara

Borstsåpa är en rengöringsprodukt speciellt utformad för att ta bort oljor, akryl, akvareller, fläckar och lacker från målarpenslar, samtidigt som det förhindrar ansamling av färg på skenan. Borstsåpa har tillverkats av en blandning av tvål och andra rengöringsmedel och är formulerad för att rengöra och bevara dem effektivt samtidigt som de konditionerar borsten för att bibehålla deras form och kvalitet.

För att använda denna tvålrengöring blöter du helt enkelt borsten, arbetar in en liten mängd tvål i borsten, lödder försiktigt mot en handduk eller papper och sköljer sedan bort borsten med vatten. Upprepa denna process vid behov tills borsten är ren och fri från färg och andra material.

 

Brush Cleaner and Preserver är ett bekvämt och effektivt sätt att rengöra dem och är särskilt användbart för konstnärer som arbetar med vattenbaserade färger eftersom det kommer att återställa, konditionera och bevara borsten på hobbyfärgborstarna. Till skillnad från lösningsmedelsbaserade rengöringsmedel, som kan vara hårda mot borsten och ha starka lukter, är borsttvål skonsam och har vanligtvis en behaglig doft.

Det är viktigt att välja en borsttvål som är lämplig för den typ av färg som används, eftersom att använda fel typ av tvål kan skada borsten. Regelbunden rengöring med borsttvål kan hjälpa till att förlänga livslängden på dina målarpenslar och hålla dem i gott skick för framtida bruk.

Det rekommenderas starkt att även använda en Brush rinser, som är ett praktiskt verktyg för att rengöra målarpenslar, eftersom de gör att du snabbt kan skölja bort borsten utan att behöva röra dem med händerna. Detta kan bidra till att minimera risken för att borsten böjs eller fransar sig, och kan även hjälpa till att hålla borsten rena och fria från färgrester.

 

Allergenfri. Kompatibel med kosmetiska borstar.

 

Detta set innehåller en 17 ml kanna.

Green Stuff World
2327