WATERSLIDE DECALS: INKJET WHITE

10067
Tillfälligt slut
Green Stuff World
115,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Beställningsvara

Skriv ut dina egna transfers med denna uppsättning med 5 ark utskrivbart dekalpapper. Dekaler ska appliceras med vatten, inget lösningsmedel behövs. Du kan också använda några GSW Decal Softener och GSW Decal Fixer-lösningar för att förbättra och skydda finishen på ojämna eller grova ytor.

 

Använd en dator för att skapa dina konstverk, eftersom kopiatorer och skrivare inte kan skriva ut vitt, de förlitar sig på själva papperet för att tillhandahålla den vita komponenten i bokstäver och konstverk. För att göra en dekal med vita bokstäver och/eller konstverk skulle du börja med vitt filmdekalpapper.

Välj rätt papperstyp beroende på din skrivartyp, bläckstrålepapper eller laserpapper. Ta bort alla arkskydd av vävnadstyp som kan finnas i det utskrivbara papperet och skriv ut det konstverket direkt på den glansiga sidan av dekalpapperet. För bläckstråleutskrift rekommenderar vi att du använder inställningen "Transparency Plastic Film" (eller folier) om din skrivarprogramvara stöder detta alternativ. I alla fall måste du omedelbart applicera några tunna men noggranna lager fixativ spray för att försegla den utskrivna bilden på dekalpapperet som förhindrar att bläcket smetas, tvättas av, spricker eller spricker under appliceringen.

Dekaler: 5 st per förpackning

Storlek: 210 x 270 mm (A4)

Green Stuff World
10067