GREAT UNCLEAN ONE

83-41
Tillfälligt slut
Games Workshop
1 139,00 kr
1 093,00 kr Spara 4%
Inkl. moms
Kvantitet
Beställningsvara

De stora orena är Nurgles mäktigaste demoner. Dessa levande kullar av ruttnande kött höjer sig över sina fiender över slagfältet, svänger sina rostiga vapen, spyr strömmar av smuts och släpper lös magi över fienden. Stora orena är skrämmande när de väcks till vrede, vadar genom fiendens led, krossar fiender under deras bulk och krossar överlevande med sina enorma svärd och slag. Vissa ringer rostade ringklockor för att dra fram nya demoner, medan andra släpper lös fruktansvärda utbrott av magisk pest.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en Great Unclean One. Det här är en verkligt avskyvärd modell (i ordets mest positiva mening!) – den hyllar sin korpulens, med ruttet, trasigt kött som glider åt sidan på sin enorma tarm för att avslöja slingrande tarmar inom sig. 2 olika huvuden finns tillgängliga – ett med symmetriska horn och ett fult flin, och ett cyklopean, med en otäck demontunga som slutar i ett olycksbådande huvud – i sig själv med en olycksbådande demontunga! Den kan vara beväpnad med ett massivt bilesword eller domedagsklocka i höger hand, och ett stort gallblad eller pestslaga (ett anmärkningsvärt föremål som i huvudsak består av 3 skallar fästa vid längder av tung kedja) i sin vänstra hand. 6 Nurglings ingår, som håller fast föremål som rökelsekar, eller bara hänger runt – dessa kan läggas till i satsen på vilket sätt som helst.

Denna modell kommer som 59 komponenter och levereras med en Citadel 130 mm rund bas. The Great Unclean One kan läggas till både Warhammer 40 000 och Warhammer Age of Sigmar arméer, och satsen kan valfritt användas för att sätta ihop specialkaraktären Rotigus.

83-41

Datablad

40K Factions
Chaos daemons
AoS Factions
Maggotkin of Nurgle
Keywords
Chaos
Character
Deep Strike
Epic Hero