GSW WET PALETTE XL

10620
Tillfälligt slut
Green Stuff World
299,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Beställningsvara

Wet Palette XL

 

GSW Wet Pallete är en palett som, till skillnad från traditionella paletter, fördröjer den naturliga torkningsprocessen för färgen som ska användas. Detta gör att färgen på paletten förblir användbar längre, vilket gör att du kan ha längre målningssessioner utan att slösa färg och hålla den fräsch.

 

Lämplig endast för akrylfärger. Den är idealisk för varma och torra miljöer.

 

Mått: 190x280mm

 

Innehåller:

 

1 våt palletbricka med lock

50-arks refill av sulfuriserat semipermeabelt papper

2 Sanitized®-behandlade svampar i vit färg

1 resårband

Komplett bruksanvisning med tips och tricks

Hydro Paper XL

 

Svavlat semipermeabelt papper med hög hållfast ytvikt och en halvgenomskinlig finish. Det tillåter absorption av vatten utan att släppa igenom färg. Har rätvinkliga hörn för att passa bra med GSW Wet Palette.

 

Mått: 180x270mm

 

Hydro Foams XL

 

Högpresterande hydroskumkuddar för GSW:s Wet Palette. Hydrofilt skum med hög tjocklek för ökad vätskeretention, samtidigt som det förhindrar rynkor vid uttorkning.

 

Behandlad av Sanitized® för att förhindra mögel och föroreningar, vilket säkerställer deras livslängd och förmåga att återanvändas. Denna behandling är inte oändlig, så den kommer att förlora effektiviteten mot svampar med tiden, vattenbyten och höga temperaturer. Det finns inget minimi- eller maximidatum från vilket svamparna kommer att genereras, men bra bevarande kommer att förlänga dess effektivitet i många månader.

 

Mått: 175x265mm

Green Stuff World
10620

Datablad

Paletter
Våtpaletter