UV RESIN LIME FLUOR 30ML

2094
Tillfälligt slut
Green Stuff World
119,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Beställningsvara

GSW erbjuder ett helt nytt alternativ för konstnärer och modellerare som vill skapa giftiga avfallseffekter med detta ultravioletta harts. Denna produkt är sammansatt med Lime Fluor och har samma egenskaper som vår Water Effect men har en radioaktiv grön färg, perfekt för att skapa fluorescerande giftiga ämnen eller kärnavfall. Kan användas för sig själv eller med normal transparent UV-harts.

En enstegsgel, pressa denna produkt direkt från flaskan på din diorama eller miniatyr.

Ultrasnabbt torkande gel. Denna produkt kan kombineras med en UV Torch för att torka på 2-4 minuter. En solig dag har gelen en torktid på 5-10 minuter. En molnig dag, 20-40 minuter.

Krymper inte. UV-hartset krymper inte. Mängden harts som används är den mängd harts som du får när det är helt torkat.

Flerskiktsvänlig. Om du vill skapa effekten av att sänka något, kan flera lager placeras ovanpå varandra utan att lämna lagermärken.

Kan skäras, poleras och bearbetas enkelt. Hartset är lätt att manipulera och kan formas och snidas hur du vill!

Innehåller: 30ml

* När hartset är i sitt icke-fasta tillstånd kan du använda en värmepistol eller en kökständare för att värma hartset och tvinga ut eventuella luftbubblor som kan ha fastnat i det.

* Tänk på att hartset kommer att förbli i sitt geltillstånd på obestämd tid tills en källa av naturligt ljus eller ultraviolett ljus kommer i kontakt med det.

* Utsätt inte insidan av flaskan för naturligt ljus, annars kan gelén starta en reaktion och kristallisera.

UV-hartsvarningar

– Miljöförhållanden kan påverka materialets egenskaper

- Användning på en torr, ventilerad plats och vid en temperatur mellan 18 °C och 25 °C rekommenderas. Extrem kyla och värme kan skada materialet.

- Användning under otillräckliga förhållanden, otillräcklig exponering för UV-ljus eller otillräcklig UV-ljuseffekt kan resultera i att ytan känns klibbig efter härdning. I detta fall rekommenderar vi att applicera mer UV-ljus eller glanslack.

- Vi rekommenderar att du konsumerar produkten inom 10 månader. Produktens hållbarhet kan minska efter öppning beroende på konserveringstillstånd, exponering för UV-ljus och låga temperaturer.

Green Stuff World
2094

Datablad

Skulptering
Resin