Hem

Hem

New Product

New Product

Top Sellers

Top Sellers

Ge bort ett presentkort

  

Filtrera på

Kategorier
40K Factions
more... less
Filter

OM WARHAMMER 40000

I denna härliga balandning av fantasy och science fiction strider du i vilda slag mot en eller flera andra arméer. Varje ras i Warhammer 40K har sina egna regler och stil. Du har gott om möjligheter att uttrycka dig kreativt i denna omfattande hobby. Läs mer om 40K nedan, se vårt stora utbud av minis. Du kan också läsa om vad vi kan göra för dig på Fantasianorth, här under.


Behöver du hjälp att komma igång med Warhammer 40 000?

Det kan kännas överväldigande att starta den här hobbyn, kontakta oss på mailen eller besök oss i butiken så hjälper vi dig hitta rätt!

Vill du spela Warhammer 40K med oss?

Vi arrangerar både 40k matcher för nya såväl som erfarna spelare i vår Tabletop tavern, där man även kan spela med sina vänner när man vill! Utöver det arrangerar vi även en av Sveriges största turneringar både för Warhammer 40 000 och Age of Sigmar. Du kan läsa mer om Fantasia fanatic och våra andra evenemang här.

Warhammer 40K universumet befinner vi oss i en vild framtid, år 40000. I denna framtid finns inte bara människor, utan även en sorts alver och orker, samt några utomjordiska raser vi inte känner igen från fantasyvärldar. Om du vill lära dig mer om de olika raserna i 40K, kan du klicka dig vidare till undersidorna och se figurerna samt läsa lite om varje 40K ras. Warhammer 40000 universumet är mörkt och dystert och de olika 40K raserna är i öppet krig med varandra. Det är detta krig du blir en del av när du skaffar din egen armé i Warhammer 40000.

Games Workshop har skapat miniatyrer för rollspel under lång tid, men det var först med utgivningen av den första 40K regelboken 1987 som deras figuravdelning verkligen fick framgång. Då träffade de en nisch bland hobbymålare och spelentusiaster. Om du är en verkligt dedikerad 40K hobbist finns det massor av timmar, dagar, veckor och års underhållning. Det finns även många böcker skrivna inom universumet, även i regelböckerna finns det mycket bakgrundshistoria att läsa. Vissa börjar utforska Warhammer 40000 universumet eftersom de tycker det är roligt att måla coola figurer, andra kommer för att de tycker att spelet är spännande och ytterligare andra fastnar för den engagerande loren.

Fantasianorth ett stort utbud av Warhammer 40000-figurer, regelböcker, färger, penslar och mycket mer så att du kan komma igång med att bygga din armé. I denna kategori hittar du figurer från de olika 40K-fraktionerna, samt regelböcker. Färger, penslar och annat tillbehör hittar du under Hobbygrejer.

723 product(s)
No more products to load. Reached end of list!